O krmivech Belcando

 

Rodina Bernharda Wiggera, zakladatele společnosti Bewital GmbH & Co.KG, pracovala v zemědělství po generace. Bernhard vyrůstal se smyslem pro zodpovědnost ke zvířatům, přírodě a přírodním cyklům. Před mnoha lety začal přemýšlet, jak vyrábět krmivo pro domácí zvířata, které by bylo zdravé, nutričně hodnotné a založené na přírodní bázi. To byl výchozí bod pro vývoj zcela nového nutričního konceptu s přírodním holistickým přístupem casinoin.

Na základě nejnovějšího výzkumu a s použitím surovin nejvyšší kvality vyrábíme holistické krmivo, kterým i nejnáročnější majitel psa a milovník zvířat může svého domácího mazlíčka krmit skutečně s čistým svědomím. Promyšlené receptury a vynikající suroviny dělají z našeho superprémiového krmiva BELCANDO® tu nejlepší volbu pro každého, kdo odmítá dělat kompromisy ve výživě svého psa.
 

 

Obnovitelnost

Založeno na naší zodpovědnosti vůči životnímu prostředí, lásce k přírodě a lidstvu

Chceme pomoci zachovat nedotčené životní prostředí pro lidi i zvířata, proto považujeme za naši povinnost používat obnovitelné přírodní zdroje. Při výrobě je využívána výhradně vodní energie, sluneční energie a energie z alternativních paliv. Zplodiny jsou čištěny v biofiltrační jímce. Bereme také vážně společenskou zodpovědnost za naše zaměstnance a poskytujeme jim rovnost příležitostí, spravedlivé odměny a také vysokou úroveň ochrany a bezpečnosti na pracovišti.

Aktivně se zasazujeme o ochranu zvířat a podporujeme různé kynologické sportovní kluby. Jedním z partnerů, se kterým spolupracujeme, je pracoviště pro osoby se zdravotním postižením. Prosazujeme dostupnost našeho krmiva pro nejširší veřejnost a i přes jeho vysokou kvalitu jej nabízíme za velmi příznivou cenu.
 

 

Suroviny

Jsou to suroviny, které dělají rozdíl – zdravé a čerstvé ze zodpovědných zdrojů

Jako malá až středně velká firma můžeme při výrobě používat kvalitní suroviny, které často nejsou k dispozici v dostatečném množství pro masovou výrobu ve velkých koncernech. Mnoho z našich dodavatelů jsou malé inovativní společnosti, které jsou stejně tak spojené s přírodou a zvířaty jako my.

Našli jsme například dodavatele semen chia, které jsme vůbec poprvé začali v krmivu používat. U krmiva BELCANDO® také používáme pouze tradičně za studena lisovanou moučku z jader hroznového vína. Naše vysoce kvalitní maso a obiloviny získáváme od společností, které splňují nejen přísné předpisy německého zákona o krmivech, ale hlavně vysoké nároky na kvalitu naší firmy Bewital.

 

Proteiny

Granule pro psy BELCANDO® se vyznačují vysokým podílem kvalitních živočišných bílkovin. V zájmu různorodé holistické výživy jsou v krmivu kombinovány různé zdroje bílkovin, včetně bílkovin z drůbeže a ryb. Všechny zdroje bílkovin pocházejí ze zvířat určených pro lidskou spotřebu.

 

Sacharidy

Psi jsou především masožravci, nicméně ve zdravé a vyvážené stravě potřebují rostlinné sacharidy. Když jsou správně strávené, jsou rostlinné složky velmi dobře přijímané. Ve volné přírodě jsou strávené sacharidy obsaženy v žaludku kořisti. Suroviny pro granule BELCANDO® připravujeme za použití mírné páry a krátkého tlaku, aby došlo k metabolické absorpci.

 

Tuky

Čisté tuky jsou významné zdroje energie v krmivu pro psy díky jejich vysoké kalorické hodnotě. Obsahují také důležité nenasycené mastné kyseliny, které plní životně důležité metabolické funkce. Existují například vitamíny, které mohou být tělem přijímány a využívány pouze ve spojení s tuky. Krmivo pro psy BELCANDO® neobshuje žádné vysoce nasycené tuky jako je lůj nebo sádlo.

 

Speciální zdroje

Vyvážená a zdravá strava založená na holistickém principu zajišťuje vysokou kvalitu, velkou rozmanitost a vynikající kombinaci přírodních surovin. Proto se při výběru surovin pro krmivo BELCANDO® zaměřujeme nejen na to, abychom poskytli bílkoviny, tuky a sacharidy, ale především vitamíny, stopové prvky a životně důležité látky. Garantujeme, že suroviny, které obsahují vysoké množství těchto hodnotných látek, jsou vysoké kvality a jsou šetrně zpracovávány. Receptury granulí BELCANDO® tak podporují vitalitu a dobrou kondici Vašeho psa.
 

 

Holistický přístup

Vše, co krmivo pro psy obsahuje, ovlivňuje vitalitu, zdraví a délku psího života. Existuje mnoho vzájemných vztahů mezi výživou a zdravím psa a v průběhu života psa se mění. BELCANDO® je výsledkem holistického přístupu, který podporuje vitalitu Vašeho psa díky svému přírodně vyváženému složení.

Tak hodnotné suroviny jako moučka z jader hroznového vína a semena chia společně působí jako přírodní komplex. Poskytují polyfenoly, které působí proti volným radikálům a obsahují omega-3 mastné kyseliny. Vláknina, kterou obsahují, je dokonale vyvážená a vykonává prebiotické funkce. Těchto účinků by nebylo dosaženo, kdyby byly jednotlivé složky přidávány psovi do krmiva dodatečně.